keskiviikko 17. syyskuuta 2008

NYT JO VERKOT VESILLE

Kunnallisvaalikampanja lämmittää jo nyt osaa ehdokkaita. Täkyjä heitetään ja syöttejä punotaan. Populismi ja "vaalikarjan" kosiskelu saa jopa lupaamaan kuun taivaalta - makso mitä makso. Yksi laskee jopa tulevia hallituspaikkoja ehdokasmäärien perusteella. Eikö politiikan ja tavoitteiden sisällöllä olekkaan mitään merkitystä?
Vaalit on aina käyty niillä ehdokkailla, jotka ovat mukana, ja tulos on joka kerta saatu ja jopa vahvistettu. Itse aion tämän syyskuun keskittyä puolukoiden pomimiseen ja osan lokakuun alkuakin siian pyyntiin "lammelta". Siinä ohessa suunnittelen kampanjaani, ja autan puoluetovereitani omien nettisivujen kanssa. Todellinen kampanja alkaa kuitenkin vasta kun numerot kullekkin ehdokkaalle on annettu.
Nyt joku tarkkasilmäinen voisi sanoa, että itsehän aloitit jo helmikuussa 2008. Näin kävi. Suunnitelmallinen työni alkoi toisiaan jo tuolloin, 29.2.2008 kirjoituksesta "Tästä se alkaa" http://www.jaakkoportti.com/?m=200802 , tuo linkki olkoon todisteena. Ajattelen niin, että rauhallinen, pitkäjänteinen eteneminen kohti tavoitetta on uskottavampaa ja viisaampaa, kuin yhtä-äkkisen puheripulin saaminen juuri ennen vaaleja. On aikaa miettiä omia arvojaan, pohtimatta miltä se vaalituloksen kannalta näyttää.

Ei kommentteja: