torstai 4. joulukuuta 2008

"Arbeit macht frei" - Perussuomalaisten poliittinen työ turmellaan

Uudenkaupungin museo oli pyytänyt perinteiseen joulupöytäkilpailuun neljä suurinta puoluetta koristelemaan joulupöytänsä. Perussuomalaisten joulupöydästä museonjohtaja poisti tuon yllä mainitun otsikon. Ei vissiin sentään koko pöytää!?

Peruskoululaisetkin tietävät, että "Arbeit macht frei" on natsiaikaisten keskitysleirien sisäänkäyntien iskulause. Selittelyillä asia ei miksikään muutu. Täysin tietoinen provokaatio tekijältään. Nyt tietysti alkaa vimmattu selittely, että teksti on irroitettu asiayhteydestään, sillä tarkoitetaankin tätä ja tätä ja taas perussuomalaisia mollataan. Saadaanpahan ainakin julkisuutta ja ollaan keskustelun ytimessä.
En voi sille mitään, että olen todella harmissani perussuomalaisten ja heitä äänestäneiden puolesta. En todellakaan usko, että perussuomalaisia äänestettiin tämänkaltaisten asioiden johdosta. Vaan oikeiden, todellisten epäkohtien, ongelmien, vääryyksien yms. - tavallisten arjen asioiden johdosta - joissa äänestäjät olivat pettyneet "vanhoihin puolueisiin" ja halusivat vahvalla tuellaan perussuomalaisille viestittää todellisen muutoksen tarpeesta. "Change we need" - näyttää nyt kaikuneen kuuroille korville. Se on sääli ja typerää.
Kunnissa moni äänestäjä odottaa perussuomalaisten panosta oman kuntansa asioiden hoitoon. Se alkaa 1.1.2009. Oikeitakin asioita on, joissa voi todella edistää niitä perussuomalaisia arvoja, jotka hyödyntävät tavallisia kuntalaisia. Nostakaa ne keskustelun keskiöön. Tällaiset tietoiset provokaatiot eivät hyödytä ketään.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvin kirjoitettu ja täytyy peesailla täysin pointtejasi.

Itsekin ehdin tätä jo käsitellä: http://zachrishaaparinne.wordpress.com/2008/12/04/imagosta-ja-siita-kuinka-sita-ei-paranneta/