torstai 12. helmikuuta 2009

Katainen herkistelee ja Kimin "kuiva" testi jäi tekemättä

Aloite ja sen taustamuistio porukalle valmistui. Siispä viihteelle...

Mitähän mielenkiintoista maailmalla? AntK ja - L "Rasististo?" . Kirjavinkki heille, ja "Vasso kuu!"

Linden liittyi joukkoon "tummaan" - että peräti alasti "Lex Nokiaa". Työelämätiedot hakusessa, toisella historian oppikirja ja sillä kolmannella "kateus ja katkeruus", jospa seuraava löytäisi espanjalaista parfyymiä. Muuten Lissu suuttuu.
Kimi viettää tipattoman T:n vasta helmikuussa , ja "kuiva testi jäi yhä ajamatta". Näin tietää Turun Sanomat. Oikealla ajoituksella on näköjään merkitystä. Onkohan näin myös politiikassa?
Kataisella kylmät luvut loppuivat, joten käyttöön otettakoon herkistely ja empatia. Iiron ja Saulin madonluvut ovat jo taakse jäänyttä histroriaa.
Vasuri Virtanen lausemahan "Suunsoitto ei nälkää karkoita, eikä tyhjää täydeksi tee". Tuttua - tuttua sanoisivat anonyymit kotikiusatut. Myös minä. Se toinen vasuri pohjoisesta lausui "kateutta ja katkeruutta" - mihin unohtui se sosiaalinen ulottuvuus ja oikeudenmukaisuuden puolustaminen? Harmittaa!!
Kapina syrjäytymistä vai läskiä vastaan pelastaa suomalaisen miehen? Kumpiko pelastaa? Olisikohan maahanmuuttokriittisillä tähän kantaa?

Ei kommentteja: