perjantai 17. huhtikuuta 2009

TURPAKIRJA EUROVAALEISSA!

Käyttämätön mahdollisuus! Amerikoissa nykyinen presidentti hyödynsi Facebookkia menestyksellisesti. Kuinka ratkaisevasti? Tutkijat antavat aikanaan siitä raportin.

Olen seurannut suomalaisten eurovaaliehdokkaiden facebook- ryhmiä. Aika alkeellista – nimiä listassa, ja thats it – ei muuta. Ei keskustelua, ei toiminnan organisointia, ei mitään siitä mihin olisi mahdollisuuksia. Eikö ole mietitty, eikö ole osattu? Sisältö puuttuu ja sen myötä tehokkuus! Pintaliitoa!

Mitä turpakirja mahdollistaa? Paljonkin! Keskustelua, linkkejä, videoita, tapahtumia. Ajantasaista informaatiota, tietoa ja samanaikaista/samansuuntaista reagointia ajasta ja paikasta riippumatta. Vaikka emme olisi olleet paikallakaan, voidaan nähdä, miten ”Takahikiällä” meni ja mitkä olivat tunnelmat.

Turpakirja on samalla avoin ja interaktiivinen demokratiafoorumi. Jokainen voi nostaa esiin keskusteluaiheita, ja esittää niihin ratkaisumallejaan, testata ehdokastaan ”miltei reaaliajassa”. Oletko samaa mieltä? Olen /en!

Eurovaaliehdokkaiden turpakirjat ovat lähinnä ”must-juttuja”! Ilman niitä ei voi olla! Ne on muodikkaita! Kun esiinnyt niissä – olet piireissä! Mediakin niitä seuraa! Ole mukana niin näyt ja noteerataan. Muista media!!!!

Menee höpöksi, kun yli puoluerajojen liitytään toistemme TURPAKIRJARYHMIIN.

Ei kommentteja: