maanantai 27. elokuuta 2012

Paattinkijärven kuulumisia

Pähkäilyä laiturilla
Tämä on ensimmäinen tosimielessä kirjoitettu bloggaus. Kirjoitusalustana on rantapöytä Paattinkijärven rannalla. Tuulee, joten sääsket eivät häiritse kirjoittamista. Aurinko paistaa. Voi olla “ahon laidalla ilman paitaa”. Mielessä kuitenkin syksyn kunnallisvaalit - omasta ja vasemmiston muiden ehdokkaiden puolesta.

Tulee kiireinen syksy työn ohessa. Ruskaturistien palvelun, marjojen, sienten ja muiden luonnonantimien keräilyn ohessa pitää huolehtia, että Rovaniemen Vasemisto on valmis, kun kuntavaalikampanja alkaa tosimielessä.

Taustatyö on tehtävä nyt, jotta kampanja rullaisi aallon harjalla - ei nousemassa harjalle, eikä laskemassa harjalta. Kaarnalaivateoria on tässä oiva esimerkki. Niin sen täytyy kulkea ja tapahtua.

Toinen oiva ohje on “Ei se tehty työ rasita, vaan tekemätön!” Kun katselen tekemättömien töiden määrää, voi rehellisesti todeta, että tässä on vielä tekemistä. Edessä oleva urakka ei tule onnistumaan jättämällä kaikki viime tinkaan. Tai ajatuksella, että “aika hoitaa, tai on hoitanut”.verkkoon

Kolmas oiva vihje on “keep it simply”. Laiturikuva on suoraan siirretty puhelimesta tietokoneeseen, ja siitä edelleen tähän bloggaukseen bluetooth- tekniikkaa hyödyntämällä. Ensin asetukset kuntoon. Sitten lisätään puhelin sisäiseen henkilökohtaiseen verkkoon. Näin se opettelemalla, ja kokeilemalla onnistuu.

Ei kommentteja: