keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Rovaniemi varasti Kemin tittelin "ei-yrittäjäystävällisenä" kaupunkina

"Köyhä" on kätevä kaveri, joka taitaa mainonnan salat. Tämä kylmissään torilla tassunsa kastellut "kommari" kävi lämmittelemässä vanhoja luitaan väärtin monistuspaikassa.

Tuo pirulainen oli laittanut punaväriset mainoksensa suoraan tiskille kaikkien töllisteltäviksi. Ilman puoluetunnuksia - edelleen pirulainen. Hyviä ne ovat, mutta eipä tartte hävetä omiakaan tuotoksia, joita "Köyhä" on tasapuolisesti  painanut molemmin puolin vihreää ja punaväriä säästämättä.

Tämä yrittäjä on täysin oikeassa siinä, että leipä loppuu "niin kommarilta kuin kepulaiseltakin", ellei Rovaniemi  paranna imagoaan yrittäjäystävällisenä kaupunkina. Kaavoituksestakin olen täysin samaa mieltä. Tökkii!

Mitä on tapahtunut, että punainen Kemikin on hävinnyt Rovaniemelle "ei-yrittäjäystävällinen kaupunki" kisailussa? Kuudenkymmenen rankatun kaupungin/kunnan listauksessa Rovaniemi on sijalla 58.

En kehdannut sisätiloissa ääneen sitä ajatella: Miten tämä sijoitus on mahdollista, kun Rovaniemi  kuitenkin on oikeistoenemmistöinen kaupunki, jonka suurimmat puolueet ovat keskusta ja kokoomus?


Ei kommentteja: