perjantai 23. marraskuuta 2012

Ovatko Kokkarinuorten kuumakallet yksin?

Aiemmin kirjoitin "Tulevaisuuden Toivoista". Siinä peräsin myös vastuullisemman väen kantaa. Sitä muuten ei koskaan tule.

Tässä tulee vahvistus sille, että "vastuullisemman väen" kantaa on turha odottaa. Vastuullisetkin ovat heittäytyneet vastuuttomiksi. Entisen työnantajansa lennosta lempanneelle Häkämiehelle ovat koittaneet rahakkaammat ajat ja pesti.

Puheet ovat vaihtuneet välittömästi uuden palkanmaksajan linjan mukaiseksi. Jopa siinä määrin, että EK- Häkämies lyttää elinkeinoministeri Häkämiehen elinkeinopolitiikan tuosta vaan, alta aikayksikön.

Kysyn. Kuinka uskottavia ovat olleet elinkeinoministeri Häkämiehen lausunnot ministeriaikoina? Kuinka uskottavia ovat EK-johtaja Häkämiehen lausunnot johtaja-aikana. Ne kun lyövät toisiaan korville. Eihän yksi päivä ja aseman vaihtuminen voi muuttaa niitä toisilleen päinvastaisiksi?

Yön yli nukuttuaan entinen ministeri havahtuu vaihtamaan asentoa. Hänen herätessä taloustilanne onkin huonontunut niin oleellisesti, että jopa hallitusohjelma on vanhentunut.

"Toivon, että hallitusohjelma ja siihen liittyvät päätökset eläisivät tässä ajassa, Häkämies sanoi toimittajille."

Missähän ajassa arvon Herra Ministeri ja Arvon Herra toimitusjohtaja elää???

Ei kommentteja: